Accions del document

Investigador del CTTC convidat al Palau de la Moneda de Santiago de Xile per col·laborar en la definició de las prioritats d’inversió xilenes en I+D+i

Puja un nivell
Per teresa.san.jose Darrera modificació 18-03-2008 12:59

El dia 7 de Novembre s’organitza al Palau de la Moneda, Santiago de Xile, el Fòrum “Las telecomunicaciones como herramienta de integración del territorio y desarrollo digital del país”, amb la participació d’especialistes en telecomunicacions i de responsables polítics per definir les prioritats d’inversió xilenes en I+D+i per als propers anys. El Dr. Carles Fernández, coordinador de l’Àrea de Subsistemes de Comunicacions del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) serà un dels ponents en aquest Fòrum.


El Dr. Carles Fernández, en el marc d’una estada com a Professor Visitant en el Departament de Electricitat de la Facultat d’Enginyeria de la Universidad Tecnológica Metropolitana del Estado de Chile (UTEM), està treballant amb un equip d’investigadors responsables de projectes per facilitar la connectivitat rural (Cochamó) i la integració de zones aïllades mitjançant tecnologies de radiocomunicació digital (Projecte Haps).
 
Per altra banda, l’investigador del CTTC també participarà en diferents reunions a la Universidad de Concepción, a l’observatori astronòmic de la Regió de Coquimbo, i viatjarà a l’arxipèlag de Juan Fernández i a la zona de Cachamó, de cara a avaluar de primera mà els avenços dels projectes impulsats per l’Àrea de Telecomunicacions de la UTEM.
 
Juntament amb aquestes activitat de recerca, el Dr. Carles Fernandez està col·laborant  amb els doctors Hugo Durney i Fernando Ulloa en la definició dels continguts del futur Màster en Enginyeria de Telecomunicacions. Aquest Màster té com a objectiu principal la formació de docents que donaran suport acadèmic a una titulació de grau en aquest àmbit.
  
Per a més informacions respecte a les relacions internacionals del CTTC us podeu dirigir a:

http://www.cttc.cat/en/partners/international_academia.jsp

Per a més informacions sobre la UTEM podeu visitar

http://www.utem.cl© PMT. Parc Mediterrani de la Tecnologia.
Edifici C-3 c/Esteve Terradas, 5 08860 Castelldefels
Tel. 93.413.70.09/10 info@pmt.es
Sobre aquest web